2020. április 10., péntek

Fucking 80's~


Cselnakosba bújtatott Hogyan szentségtelenítsünk meg két klasszikus irodalmi művet egy fanfictionben. Geréb azért segített.
(A fiúk véleményétől függetlenül én szívből ajánlom a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggalt, velem megszerettette Vernét minden esetre, mikor kicsi voltam.)




A szürke szövetkanapén fetrengenek, a kukorica a dohányzóasztal üveglapján atomrobbanást imitál és Csele hosszan ásít, meg tudná számolni a fogait és a pillantása egy pillanatra a dereka csupasz bőrére tapad.
– Tekerj már bele, ez dög unalom – sóhajtja a fiú, és kikapja Geréb öléből a díszpárnát, hogy a tévére csatlakoztatott laptop felé dobja.
– Kussoljál szépen, te okító célzattal vagy itt – vágja rá, és a lábfejével húzza közelebb az asztalt, amit Csele kirúgott a sarka alól. Boka anyja sosem szidja le érte. – Már csak húsz kurva rész van. Bírd ki.
– Ó, faszom. Különben ez most milyen állat?
– Oroszlán, Csabi. Ne legyél már olyan életképtelen, mint...
– Én a helyedben meggondolnám, hogy be akarom-e fejezni ezt a mondatot, papuskám – rikkantja Csónakos, aztán bevágja maguk után a bejárati ajtót. Geréb a szemét forgatja és hálát ad mindennek, ami szent és szentségtelen, hogy végre feloldozást nyer.
– Nem akarom, ezt a szart se akarom. Nézd végig te a pasiddal ezt a rakás fost.
– Ejnye, no! Amúgy nem szabad, Boka nem engedi, hogy dugjunk a kanapéjukon – vonja meg a vállát, de azért vigyorogva tapodja a küszöböt. – Meg amúgy olyan szépek vagytok együtt, pont nektek való ez a Stoffel Vandoorne -féle csigahányás.
– Először is: baszd meg magad, szárazon. Másodszor: a Cselének kell felkészülni franciából, én olvastam a könyvet – magyarázza Geréb, és az ujján számolja le a pontokat. – Harmadjára: az meg ki a faszom?
– Autóversenyző – sóhajtja Csaba, és felpattan a kanapéról, hogy Dezső térdeit átlépve Csónakoshoz csörtessen. – Egyébként meg ő belga, nem francia. Egyszer az anyukája rajtakapta, hogy az címlapfotójára veri. Tök gáz volt.
– Oké, Csabi, nem lóghatsz többet felügyelet nélkül ezzel a csicskagyásszal! – dönti el, és puhán, de határozottan a szájára puszil. Csaba a derekára simít a pólója alatt.
– Marie Claire volt... vagy Elle – töpreng hangosan a fiú, és átbújik Csónakos karja alatt, hogy visítva rohanjon a konyhába. – Booookaaaaa!
– Kend rám ezt is, seggfej... – fújtat Geréb, aztán visszahanyatlik a kanapéra és túszul ejti Csele párnáját, hogy átkarolhassa. Neki igazán nincs baja a Nyolcvan nap alatt a föld körüllel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése