2020. február 3., hétfő

21/87



Szóval, hogy nagyon érett már ide egy Stormpilot pwp. Hát, most lett egy, ami egyébként önmagával párhuzamsan rohan a szakadék széle felé. Hát.
Amúgy erősen korhatáros. Úgy +18-nyira.






FN-2187 a fényes fémpadlón térdel, a szájában egy másik rohamosztagos farka és próbál kapaszkodót találni a plasztoid combpajzsokon. A sisakja az orrnyergének feszül, csak annyira tolta feljebb, amennyire muszáj.
Erre nincs engedélye.
Nos, a szűk, sötét folyosón, takarodó után leszopni valakit sincsen, de nem mindig ő irányít. A markáns nyögéseket megszűri a fehér sisak, szinte világít a biztonsági fényekben és a másik a kezével vezeti a fehér, olyan ritmust diktál, amire nem passzolnak a halántékában visszhangzó vezényszavak, a belenevelt ütem. FN-2187 torkában sós íz gyűlik, fuldoklik, hányni szeretne és akármennyire kitartóan gyömöszöli a saját farkát, nincs merevedése.
Talán nem neki való ez az egész szex dolog, talán még nem érzett rá az ízére.

×××

– Nem kel csinálnunk, ha nem akarod. Jogod van nemet mondani bármire, ami nem tetszik. És egyébként sem elvárás – mondja Poe, és a hangja Finn bordái között rezonál.
És Finn képtelen betelni a bőre látványával, az illatával, a lehetetlenül kócos, sötét hajával, a kicsókolt ajkaival és a puszta ténnyel, hogy őt akarja. Nem nyers vágyból, arctalanul húsz percre.
Poe volt az első, aki úgy csókolta, hogy merevedése lett közben és belebizsergett a bokája, és Finnek Poe előtt fogalma sem volt róla, egyáltalán hogy kell megcsókolni valakit.
– Amúgy én nem vagyok szűz – szögezi le, és fogalma sincs, miért.
– Oké.
És megint megcsókolja, a nyelve galaxisízű a nyelvén, megnevezhetetlen érzelmeket csókol a szájára és Finn gondolatai a gyomortájékára olvadnak tőle. A tarkójába kapaszkodik, ahogy összemosódik a mosolyuk, amikor megemeli a csípőjét.

×××

Amikor először szexszel lánnyal, nagyjából tizenhét éves, zavarodott és ügyetlen. Nem kérdezte meg az azonosítószámát, nem is beszélgettek előtte, egyszerűen csak megtörtént. A lány hangos, nedves, a combjai puhák a csípője körül és FN-2187 gyomra tótágast ugrik az illatától, a cuppanó hangoktól és attól, ahogy plasztoid koccan plasztoidnak.
Azon gondolkodik, vajon milyen lehet a rajta lovagló lány arca.

×××

Eláll a lélegzete attól, ahogy Poe hozzáér, bizsereg a heg a gerincén, amikor a fülcimpájába harap és kénytelen lehunyni a szemeit. Néma nyögéssel görnyed előre, Poe vállába harap, a körmeivel rója a lapockáiba a lelkéhez vezető út térképét. Az érdes tenyérbe löki magát, elsóhajtja a nevét és lúdbőrt csókol Poe nyakára.
Soha, semmi nem volt még ennyire jó.

×××

FN-2187 sosem kérne rá senkit, hogy szolgáltassa ki a testét. Fiatal, éppen, hogy rálépett a kamaszkor küszöbére, alvást mímel a szűk priccsen, amit a legmélyebb titokban a sajátjának hívhat és hallgatja az idősebb rohamosztagosokat. Csupasz bőr csapódik csupasz bőrnek, cuppanó ritmus a szívverésére és az elfojtott, alkarba harapott zihálás lassan kúszik felé a nyálkás sötétben. FN-2187 nem tud mit kezdeni a saját, fájdalmasan lüktető merev farkával, szóval a combjai közé gyűri a takarót és a fagyos világűrre gondol.
Fél tőle.

×××

Finn izmai belefeszülnek abba, ahogy Poe borostája végigkaristolja a lapockája kiálló ívét. Az ujjai a csípőjére feszülnek, az érintés határozott, de nem durva, Finnek még szoknia kell.
– Lehetsz te felül – dorombolja a nyakába, és létezésbe robbanó szupernóvákat szív a bőrére, hogy Finn ölébe felbizsereg a vágyakozás tőle. – Ha szeretnél.
– Úgy érted...?
– Úgy. Miért ne? – vonja meg a vállát, és Finn lélegzete bennreked, mikor a tenyere a farka köré kulcsolódik. Túl szűkösnek érzi a helyet közte és a lepedő között.
– Olyat még sosem csináltam, csak lánnyal – ismeri be, és sután félretolja Poe-t, hogy szembe hengeredhessen vele. – Nem volt valami nagy élmény.
– Azt hittem, egyik élményed sem volt valami eget rengető.
– Tusé.
– Szóval? Mit szeretnél? – kérdezi, és a hasfalára simít, miközben beharapja az alsó ajkát.

×××

A rohamosztagosok precízen programozott, steril húsbábok, az Első Rend feláldozható játékkatonái, járulékos veszteség. FN-2187 néha elhiszi magáról, hogy nem ember, hogy elektródákból és csatlakozókból áll, hogy a döntései és az érzései valaki másnak a fejében fogantak.
Néha, hogy egy lombikban született szülők nélkül, kizárólag háborús célra.
Aztán jön valaki, aki látszólag olyan, mint ő, akinek hasonló gondolatok pattognak a koponyája túloldalán jóval kevésbé kétségbeesetten, FN-2187 mégis ordításként érzékeli. Aki aztán térdig gyűri rajta a nadrágot a hálókörletben, és arccal a falnak keféli ki belőle a szuszt. Zsibbadnak utána a combjai és bűntudat fészkel oda, ahol máskor a szívét hordja.

×××

Komótosan szeretkeznek a minimumra eresztett fényekben, Poe bőre forró Finn tenyere alatt, a tudata biztonságos és megnyugtató, a csípője összhangban hullámzik az övével. És Finn torkából nyögés szakad fel, Poe nyakára simít, az ujjai alatt sercen a borostája és remeg, amikor az ajkai után kap. Fuldoklik a csókban, beleolvad az érintésekbe és galaxisok cikáznak a szemhéja mögött, illékony fekete lyuk ereszkedik a mellkasára, ami egy pillanatra elnyeli a gondolatait, megolvasztja az érzékeit és Finn elveszik, süllyed, hogy aztán balzsamos mámorban sodródjon partra. Poe kezére és mellkasára forró sperma folyik, Finn bizonytalanul tolja előre a csípőjét, nem akarja, hogy vége legyen, soha nem akarja és úgy érzi, végre rátalált a saját érzelmeire.



4 megjegyzés:

  1. Hát mert igenis baba, és igenis bántják őt... Nem is veszi észre, hogy mennyire tönkre teszik ezzel és és és... Ahwmár... Legális ilyen szép hasonlatokat írni, mint amiket te csinálsz? És mind tudjuk, hogy Poenak mennyi idejébe telt, mire Finn egyáltalán be merte neki vallani mindezt, ugye? Ugye? Az meg, hogy pwp? Pfffff... *teátrálisan legyint egyet* Kit izgat? Kedvenc General-Házaspárom van a főszerepben! Ez így kellett a kis gyenge lelkemnek estére ;__;
    Ez most megérdemel úúúgy 12 adagnyi ételt és egy ikeás szűrőlapátot :3
    Köfönöm a szigyelmet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi az, hogy hát mert? Ki cáfolta meg, hogy Finn nem egy nagy baba? Hát, ilyenkor sajnos nagyon ritkán veszik észre, hogy ez így nem jó. Nem. Holnap értemjön a gondolatrendőrség, és lecsuknak xD Hát igennn, de az majd egy másik fic lesz, shhh...
      Hát... megkérdőjelezendő a pwp-séget azok után, hogy két szálon fut az elméletileg nem letező cselekmény. xD
      Hol eszek én meg annyi kaját?! Viszont azt a szűrőlapátot akarom. .A.
      Köszönöm, hogy írtál~~ <3

      Törlés
  2. Igazából én csak random feljöttem úgy 3 év után blogspotra, mert kerestem valamit, és most szembesültem vele, hogy itt még mindig vannak emberek, és ilyeneket írnak. Asszem, maradok. Imádtam minden sorát annak ellenére, hogy mennyire fájt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv újra kköztünk, akik az apokalipsis után itt ragadtunk és elszigetelve, remeteként élünk, miközben biztosak vagyunk benne, hogy 2012 van. xD Köszönöm szépen minden szavad, és örülök, hogy maradsz~ Van kávénk (is) ;) ;)

      Törlés