2017. december 10., vasárnap

... mint megtanulni repülni...


Kétszer száz szó, nem egészen Klance. A fiúk gyerekkoráról külön-külön, avagy miért annyira szemét dolog Keith Koganénak lenni, és miért nem Lance McClainnek.
(Meg mert nem csak trasht tudok írni)
Jó olvasást~



Lance későn tanult meg járni. Harmadik gyerek volt, az egyetlen fiú a családban, a nővérei sűrűn felkapkodták és tutujgatták, míg egy nap meg nem elégelte és Apához nem szaladt. Apa széles vállú istenség volt, elérhetetlenül magas és legyőzhetetlen, Apa volt a mindenség, akire felnézett, akit némán áhított és szeretett, mert a szókincse még nem volt elég hozzá. És Apa a magasba emelte, olyankor repült és jóllakott a nevetéssel, százfogú vigyorral, ami a világot jelentette.
Évekkel később, az Akadémián azt mondta a szobatársának, előbb tanult meg repülni, mint járni.

Keith nagyon hamar megtanult járni. Egy kísérlet volt, humanoid a Föld-burok alatt óvva és féltve, olyan titok, amit apa elhallgatott előle, mert túlságosan gyáva volt kimondani. Talán ő sem akarta elhinni igazán az igazságot. apa egyenes háttal járt, mindig szemmel tartotta és soha nem vette a karjaiba. Ha bömbölt és félt akkor sem. Az életük menekülés, hallgatás és lapítás volt, pillanatok kópiája arról, hogy apa a porba nyomta az arcát, és ez nem játék, ezen az életük múlt. Mert apa meg sem próbált hazudni, amikor Anyáról kérdezte.
Évekkel később, az Akadémián azt mondta a szobatársának, önerőből tanult meg repülni.

4 megjegyzés:

  1. Elfacsarodott a szívem, ez nem ér qwwwq Mondjuk annak örülök, hogy nem csak én gondolom, hogy Keef apja egy szennyláda, de mégsem örülök, mert esélyem sincs elképzelni, hogy volt neki valaha jó, és szipp. Sírni fogok. Szóval csak köszönöm. (Nyilván tudsz nem trash-t írni. Nyilván. NYILVÁN.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez volt a cél, de mondtam, hogy nem fogsz sírni qwwwq Keef apja egy szennyláda, aki még gyáva is ahhoz, hogy bármit elmondjon a gyereknek, helyette csak ködösít az anyjáról meg éles késekről, ami engem személy szerint felbasz pöppet, muhh... De majd a naaagy Voltron-familyje megmutatja, milyen szeretve lenni :33
      Ne síííírrjjj! qwwq Én köszönöm, nagyon-nagyon~ (NYILVÁN)

      Törlés
  2. Nem vagyok benne a fandomban, de ez gyönyörű. Köszönöm, hogy olvashattam!

    VálaszTörlés
  3. Én köszönöm, hogy írtál hozzá~~

    VálaszTörlés