2017. április 7., péntek

#SavedatUs


Tegye fel a kezét, aki azt hitte, meghaltam, és lemondott rólam! Köszönöm.
Egyébként élek, csak összejött az élet (se).
És hoztam nektek még egy PUF ficet, vegyesfelvágott kategóriában.
Alapvetően Csernő (Csónakos András/Nemecsek Ernő), mellékszálon Bolnay (Barabás/Kolnay Pál) és Boréb/Bokáts (Boka János/Geréb Dezső, illetve Boka János/Áts Feri) Indokolatlanul három sor, míg felsorolom, hogy ki kivel...
Korhatás: Szigorúan a nyelvezete miatt +18, amúgy nem történik semmi. Tényleg. Avagy ég veletek pátoszi hasonlatok, szép volt veletek.
Történet: Nincs. Amúgy van van, de nem sok.
 Figyelmeztetés: NEM vagyok vicces! Csak próbálkozom.
És persze az elmaradhatatlan hallgatmányLil Dicky - Save Dat Money (SKAN remix)

Jó olvasást~






Kolnay elnyúlt a kanapén, ölében Csele nyűtt laptopja, és Barabás oldalát rugdosta a lábfejével, aki próbálta lefogja a bokáját. Majdnem leestek.
- Most akkor szedjek le feliratot, vagy ne? – kérdezte Kolnay, és arra se vette a fáradtságot, hogy felnézzen. – Meg egyáltalán milyet?
- Szinkront a népnek, papuskám! – kurjantotta Csónakos a szőnyegről, miközben még egy zombit kaszabolt le valamilyen kerti szerszámmal.
Valójában Csele találta a játékot, de hamar ráunt miután Playstationt kapott karácsonyra. Andrisnak meg csak simán nem volt szíve hagyni a francba az egészet.
- Meg a faszomat a szinkronba! – vágta rá Kolnay.
És egy keményre tömött párna puffant az arcában. Cserébe a fiú úgy döntött, lerúgja Barabást a kanapéról, aki hangosan koppant, majd jajdult a parkettán.
- Minimum német feliratot rakjál rá!
- Angolt.
- Németet.
- Angolt.
- Németet!
- De csak most az egyszer, faszarc – hagyta rá, és pötyögött valamit, míg a másik feltápászkodott. – Ernőék jönnek amúgy?
Ezt persze már Csónakostól kérdezte, aki lassan kérődzött egy cigaretta szűrőjén anélkül, hogy rágyújtott volna.
- Aha, csak a béna fanklubotoknak intéznek valamit – magyarázta, és nem törődött a másik kettő néma civakodásával. Vagy csak már megszokta.
- Milyen fanklub?! – hördült fel Barabás, aki most félrelökte Kolnay lábait, és visszahuppant a helyére. Nem tiltakozott, mikor az az ölébe fektette a lábait.
- Hát, én nem tudom, mit csináltok, de tuti, szar lehet, ha mindketten ott vagytok – mondta a fiú, és ezúttal tényleg elgondolkodott rajta, hogy Boka mennyire herélné ki, ha rágyújtana a lakásban. Végül arra jutott, nagyon. – Amúgy, mit molyolsz ennyire? Csele megöl, ha kicseréled a pornóját melegpornóra.
- Csak átállítom Facebookon az érdeklődi körét arra, hogy
Barabás anyja.
- Anyád!
- Különben milyen filmet töltesz? – szúrta közbe Csónakos, hogy elejét vegye egy újabb kirohanásnak. A kimerevített játék csendes erőszakkal várakozott, hogy újra elindítsa.
- Kolnay kedvencét, az Ejakula Grófot.
- Köcsög buzeráns, az vagy!
- És akkor mi van?!
A fiú már készült visszavágni, mikor a másik megcsókolta. Csónakos zavartan fordult vissza a zombikhoz meg csíkos slagokhoz, míg Kolnay ujjai sebesen csapták le a laptop tetejét, és markoltak Barabás hajába.
Mióta szűk baráti körben felvállalták a sosevolt kapcsolatukat, egyre sűrűbben estek egymásnak. Kvázi Csónakos tudott róla, Boka meg Ernő. Leszik és Richter nem tolerálták volna, Geréb meg... Gerébben nem lehetett megbízni.
- Bocs a késésért, srácok! Nézitek már? – kiabált be Boka a kis folyosóról, és behallatszott, ahogy lerúgta a bakancsát.
- Jah, én nézem – kiáltotta oda Andris. – Ahogy Barabás és Kolnay békülős szexelnek a kanapénkon.
- Te geci – sziszegte Barabás kedvesen.
- Nézd már, papa! Hagyod, hogy így beszéljen velem?
- Szabad országban élünk.
- Hagyjátok már abba! – kérte Boka szelíden, és lerogyott az egyik agyonnyűtt fotelba. Megdörzsölte a halántékát, nem fejfájósan, csak úgy fáradtan.
- Minden oké? – fordult felé Csónakos, ahogy végleg leállította a játékot.
- Feri feltartott, pedig hamar jönni akartam, és...
- Mit akar még tőled az a geciputtony? – hördült fel a fiú, és Jánosnak ez jól esett valahol.
Áts Feri és Boka régen jártak, aztán János szakított vele egy sziporkás szerdán. Amikor később barátnője lett, Feri barátai elkezdtek arról pusmogni, hogy a lány miatt hagyta el, meg, hogy igazából végig megcsalta vele.
Persze az egész alaptalan, és később úgy kellett lebeszélnie róla Andrist, hogy megverje a Pásztorokat.
- Igazán semmit – rázta meg a fejét. – A szalonban futottunk össze, megmutatta a tetoválását. Végre kész lett.
- Az egész karos? – kérdezte most Kolnay, akinek végre sikerült elszakadnia Barabás szájától. – Az már félkészen is kurva menő volt.
- Nem hiszem el, hogy az Átsról pletykálunk. Én vágom, hogy ez egy buzibarlang meg minden, de ne már, komolyan – nyögte Csónakos, és már éppen rágyújtott volna, mikor megrezdült a telefonja. Felcsillanó szemekkel, fénysebességgel pattant fel, és szeretetteljes hangon rebegte az ajtóból: – Ernő itt van.
Végül eltűnt a folyosón, papucsának csattogása még sokáig visszhangzott a lépcsőházban.
- Lehet, nekem is tetováltatnom kéne – jegyezte meg félhangosan Barabás, miközben meghitt pillantásokat vetett a nyílt törés fényes-rózsaszín hegére a jobb alkarján.
Még akkor történt a baleset, mikor összeverekedtek az Áts Feri bandájával.
- Ja, új fejet kéne varratnod, ez a mostani elég szar – kontrázott rá Kolnay, mire a másik gyöngéden bordán rúgta.
- Kapd be a faszom.
- Gyerekek... – Boka feddő hangjára elhallgattak, Kolnay visszatért a laptophoz, vadul gépelt valamit, míg Barabás némán tépkedte a göböket Pali pulcsijáról.
János pedig nyúzottnak tűnt, végtelen öregnek és hajszoltnak, és ijedten rezzent össze, mikor Csónakosék mögött csapódott az ajtó, és Ernő félhangosan köszönt. Nemecsek nem lakott velük. Mindannyian szerették volna, Andris és János többször is hívták, de nem engedheti meg magának a Pál utcai albérletet. Részben, mert saroklakás, és mint olyan, túlságosan drága, részben, mert felérne egy coming outtal, ha összebútorozna hat meleg/biszex sráccal. Pontosabban öttel, mert Geréb a múlthéten elment, vagy Boka kidobta. Vagyis néggyel, mert hát Csele...
Ráadásul valahol, egy mélyen elfeledett ponton rém kínos lenne az egész. Az még hagyján, hogy Barabás és Kolnay vagy oltják egymást, vagy szexelnek (hangosan), de például Csele részegen kétszer is smárolt Csónakossal annak ellenére, hogy heterónak vallja magát. Ő meg fiatalabb korukban fülig bele volt esve Bokába. Sokáig.
- Mi van már azzal a filmmel, papuskám? – türelmetlenkedett Csónakos. – Hamarabb szarok neked új Szürkés könyvet.
- Inkább jobb netet szarjál. Pedig Cselétől pont többet vártam.
- Tényleg, Csabi nem jön? – kérdezte hirtelen Boka, de már régen elmerült a telefonjában. – Sikerült már felszednie azt a csajt, akit annyira fűzöget?
- Dolgozik rajta. Éppen udvarol, és amúgy baromi vicces nézni – magyarázta Andris. Észrevétlenül ölelte át Ernő derekát, és állát puhán a vállára fektette. – De most komolyan, kinek ne kéne Csele?
- Hát például nekem – mutatott rá Kolnay.
- Ja, mert te meg a Barabás ki se másztok egymás seggéből.
- Meg a lófaszt!
- Van egyáltalán olyan órátok, ami nem közös?
Bokának ezen a ponton jutott eszébe, hogy van közös órája Gerébbel és talán, szigorúan csak talán, le kellene adnia. Képtelen volt Dezső szemébe nézni.
- Ha megkeresed a redvás kábelt, nézhetjük a tévén. Már a filmet.
- Pendrive?
- Az a kenyérfejű Geréb elvitte, mikor lelépett – sziszegte Kolnay, aztán hangosan kinyújtózott, a gerince ropogott belé. A monitor felé sandított, és panaszosan nyögve mondta még: – Oké, hát amúgy míg megkeresitek a kábelt, főzök magamnak egy kávét.
Miközben felkel, sután megrúgja Barabást, aki mintha erre felocsúdott volna.
- Jaj, én is jövök! – mondta, és felpattant, de még az ajtóból visszaszólt. – De csak, hogy véletlenül se az enyémből főzzed, paraszt!
- A te kávéd annyira szar, hogy még Csónakos se issza meg stikában.
- Hallom ám!
Végül Barabás és Kolnay trágár pusmogása, és lökdösődése még hosszan behallatszott a konyhából, és a két fiú azután sem méltóztatott előkerülni, hogy felszörcsögött a kávéfőző.
- Csele üzeni, hogy le lehet kattanni a cuccairól! – kiáltotta Csónakos, és választ pötyögött a telefonján, aminek hosszú repedés szelte át a kijelzőjét. – Nem én árultam el, azt mondja, csak simán ismer titeket meg, hogy pöcsfejek vagytok.
- Ki használja még ezt a szót? – vonta fel a szemöldökét Ernő, ahogy Andrisba kapaszkodva a kijelzőre sandított. – Miért rózsaszín a beszélgetés? És miért van átírva Csabi neve SugarDaddy
*__*-re?
- Kérlek, ne tegyél fel neki ilyen kérdéseket – figyelmeztette Boka, és a fejfájósok jól ismert mozdulatával megdörzsölte az orrnyergét. – Ha azt akarod, hogy megmaradjon álompasinak, ne tedd tönkre.
- Hé, papuskám! Én azt hittem, te vagy köztünk az irgalmas szamaritánus. Ezer forintban fogadtunk Barabással, hogy te is szét tudod választani a vizet, mint az a Jézus arc.
- Jesszus, Andris! Az Mózes volt – szörnyülködött Nemecsek. – Amúgy... honnan lenne neked vagy Barabásnak egy ezrese?
- Jogos – kontrázta Boka, és már vigyorog. – Vagy azt alapból a
Bocsi Csele, hogy ilyen kurva sok pénzzel lógunk neked üvegbe dobjátok?
- Fogalmam sincs, miről beszéltek. Kijössz cigizni? – kérdezte végül Csónakos, mire Ernő kék szemei felcsillantak. – Jani?
- Menjetek csak. – Nemet intett a fejével, és figyelte, ahogy a langaléta fiú kitereli a kis szőkét a parányi erkélyre.
Csendesen figyelték az alattuk suhanó forgalmat, az utcán elsiető zajos emberhadat. Vagy Csónakos talán Ernőt nézte. Legalábbis a kis szőke magán érezte a másik tekintetét, ahogy a korlátot markolászta és óriásnak képzelte magát. Zoknis talpa fázott, de a világért sem vallotta volna be, helyette hálás mosollyal fogadta a felé nyújtott, keményre tömött cigarettát. És András ujja alatt nosztalgikusan kattant a vihargyújtó. Mikor felkínálta neki a kék lángot, Ernő észrevette, hogy lila, playboyos. A Csele nővéréé volt a pénteki buliig.
- Biztos, nem akarsz idecuccolni? – kérdezte Andris, miközben Kolnay döglött muskátlija felé fújta a füstöt. Már régestelen régóta hamutál inkább, mint virág.
- Mondtam, hogy nem lehet.
- Ne aggódj a pénz miatt. Megoldjuk – folytatta, és Nemecsek hallotta rajta, mennyire komolyan gondolta. – Vagy... elmennék veled anyukádékhoz, és segítenék kimagyarázni. Jöhetne Csele is, ő full hetero.
Ja, az a Csele, akivel a fürdőszobában smároltatok szülinapodkor, akarta mondani, de inkább magában tartotta. Nem akart veszekedni, és különben is, nem féltékeny Csele Csabára.
- Nem csak erről van szó – vallotta végül csendesen, és a cigi felparázslott, mikor mélyet szívott rajta. – Ettől olyan... véglegessé válna az egész. Olyan egyértelműen megmásíthatatlanná, és...

- Aú, te elmeroggyant fasz! – sziszegte Barabás az alsó ajkát tapogatva.
Kolnay kicsit durván harapta meg, mikor elszakadt a csókból. Mindketten hallották az ajtócsapódást és riadt kíváncsisággal füleltek.
- Mi. A. Fasz? – kérdezte Kolnay tagoltan, ujjai lecsúsztak a másik fiú csípőjéről. – Ezek összevesztek?
- Nincs az az isten, hát olyan rózsaszín, cukrozott vazelinbe mártott buzik, hogy hánynom kell tőlük.
- Nekem tőled kell hánynom.
- Én is téged, seggarc.
Végül egymást noszogatva lestek ki a konyhából. Boka az erkélyen ácsorgott, a haja kócos, mezítláb volt és a kezét a szájára szorítva pislogott a mélységbe.
- Ugye nem az van, hogy Csónakos ledobta Ernőt? – tudakolta óvatosan Pali, mire Barabás a fenekére csapott. Csípett. – Hé, na! Most mondjátok, hogy nem nézitek ki belőle, mióta megbaszta a Pásztorokat.
- Mi is segítettünk azért – fűzte hozzá Barabás.
- Segítettél összetörni magad.
- Fejezzétek már be! – szólt rájuk Boka. Még mindig az utcát pásztázta, csuklója mellett lassú füstöt eregetett a hamvadó csikk. – Összekaptak valamin, nem tudom, de úgy látom, jön Csele.
- Meg fog baszni minket. Szárazon.
- Fogjuk Csónakosra!
- Na, akkor meg Andristól kaptok – mutatott rá Boka, és elmosolyodva pillantott a mobiljára. – Ráadásul pont nem akkor kéne beleállnotok, mikor kibukott Ernőre.
A kulcscsörgésre mindhárman felkapták a fejüket, Kolnay és Barabás meg olyan szinkronban mozdultak a szobájuk felé, mintha egy sarokba szorított lény két feje lennének.
Csele meg mosolyogva köszönt rájuk az ajtóból. Kifogástalanul nézett ki, de tekintetében lobogott valami fenyegető.
- Mizu? – kérdezte végül. A drága fényképezőgépet puhán az asztalra tette, és kihúzta magát. – Milyen filmről is csiripeltek a kismadarak?
- Mi, Csónakos egy bamba veréb!
- Azt hittük, randid van! – magyarázkodott azonnal Barabás, és meglökte Kolnayt, hogy a béna madaras beszólásán kívül mondjon már valamit. Elvégre, ha arra kerülne sor, a Pali ujjlenyomatait találnák meg a gépen. – Láttam a csaj profilját, dögös. Jól nézne ki alattad.
- Nyalis kis gecik – kommentálta negédesen a fiú, és tett egy lépést feléjük. – Most mondom el utoljára, ha hozzányúltatok a Facebookomhoz vagy a Twitteremhez, letépem a farkatokat.
- Jó, jó. Nyugi. – Boka finoman a fiú vállára simította a kezét. – Tényleg, hogy ment a randi?
- Hát... még csak elhívtam moziba, meg Mekizni, és azt mondta, talán – mesélte vigyorogva. Barabás nevetés szerű horkantást hallatott a háta mögött, de igyekezett nem foglalkozni vele. A vért nehéz kiszedni a szőnyegből.
- De akkor az nem biztos még – magyarázta Boka, de Csele csak ragyogott.
- Mondhatta volna kapásból, hogy van pasija, vagy leszbi, vagy, hogy takarodjak vissza anyámba.
- Ez igaz.
- Amúgy Bandinak meg Ernőnek nem kéne egymás torkán lenyomni a nyelveiket ezen a szentséges kanapén? – kérdezte, miközben gyanakvó pillantást vetett a szoba különböző pontjaira. Arról régen nem beszéltek, hogy Csabi egyik legrészegebb pillanatában felszentelte a szófát. – Nem mondod, hogy máris szobára mentek!
- Hát Csónakos ment – kotyogta közbe Kolnay, és próbálta adni az ártatlant Csele előtt.
- Összebalhéztak, és magára csapta az ajtót – mesélte türelmesen János. – Ernő hazament. Gondolom.
- Jaj, de gyökerek – sóhajtott Csele. – Most akkor az jön, hogy minden program lefújva, és tök buzis meg szappanoperás békítőakcióba kezdünk?
- Én hozom a szivárványos zászlót, Boka az Elton John cédét, te meg kerítesz egy Cosmopolitant – rikkantotta Barabás, majd Kolnayra bökött. – Pali, te hozod magadat, mert alapból olyan búza vagy, mint egy pingvin.
- Mi van?! Szopjál faszt, Barabás!
Csele röviden felnevetett, és két végtelenhosszú lépéssel Csónakos telematricázott ajtajánál termett. Három határozott kopogás, és a jelentőségteljes csend. Őszintén remélte, hogy csak egyszerűen nem hallja. Hátrapillantott a többiekre, intett a kezével és lenyomta a kilincset.
Odabent állott levegő fogadta, és a letargia egy kevésbé rohasztó fajtája. Csónakos a vetetlen ágyon fetrengett, fejhallgatója alól (pontosabban Csaba fejhallgatója alól) Halott Pénz dübörgött. A fiú fintorogva félrerúgta az üres sörös dobozokat, a ki tudja, hány hetes, páratlan zoknikat és éppen az ágy végébe hajított egy farmert alsógatyástól, mikor Andris felnézett rá.
A tekintete azt üzente, nincs kedve a nyálas lelki fröcsögésnek. Hogy ő most amúgy nem szerelmi bánatos, csak rohadtul mérges, és Csele amúgy sem értheti.
- Elmenjünk piálni? – kérdezte végül Csabi, mikor a másik a nyakába húzta a fülest. Közben fintorogva, és vigyázva letelepedett az ágy szélére. – Bebaszol, felrúgsz néhány kukát, és, ha nem csuknak le, holnapra lenyugszol.
- Mert szerinted Boka majd hagyja, mi? – kérdezett vissza, és a hangjában keserű gúny csendült. Nem ellenük irányult a benne feszülő indulat.
- Leitatjuk – biztosította, és komolyan bólogatott is hozzá.
Csónakos halkan nevetett, aztán Csaba vállának szorította a homlokát. Az egésznek lehetett volna valami meghitt szaga, ha nem vált a zene, és fel nem harsan a Hull a szilva dupstep remix.
- Honnan szedsz ennyi trash zenét? – tudakolta fejhangon, és Andris csak vigyorgott, míg az ő vérnyomása a csillagokba emelkedett.
- A harmadik tequila után már te is asztalon táncolsz rájuk.
- De józanok vagyunk, vazze!
Megint nevettek. Úgy tűnt, Csónakos rossz kedve hirtelen felszívódott, de Csabi elég régóta ismerte már, hogy átlásson rajta.
- Na, min akadtál ki? – kérdezte szelíden, miközben ujjait a térdére simította.
- Csak felkúrt, hogy Ernő ennyire nem akarja ezt az egészet. Mármint neki is könnyebb lenne, meg mondtam, hogy segítünk kimagyarázni, ha nem akar még előbújni. De mostanra elfogytak az érveim.
- Őt kérdezted, miért nem akarja? Már, hogy igazából. Miért nem?
- Azt mondta, talán túl... hogy nem biztos benne, készen áll-e arra, hogy összeköltözzünk. Pedig ez nem teljesen olyan.
- Ó, dehogynem, te fasz – mutatott rá kedvesen Csele. – Elmenjek veled hozzájuk?
- Na az aztán tényleg ratyis lenne! Csoportos legénykérés, vagy mi a faszom. – Csónakos vége hajlandó volt kikapcsolni a zenét, és vállon bokszolta a másikat. Erősen. Keményen. – Kösz a lelki szarságot amúgy, Teréz anyu.
- Bekaphatod ám tövig, Bandi.
- Na, tudom, hogy ez minden vágyad, papuskám, de foglalt vagyok – felelte, de azért rákacsintott, és megpaskolta a combját.
- Csodálkozol, mikor a matekosok ódákat zengenek a farkadról? Sokan azt rebesgetik, hogy régen pornóztál és most abból fizeted a tandíjat.
- Hé, ezek még nem látták, Kolnaynak milyen pornós feje van Facebookon!
- Menj már!
Végül Csaba felrángatta az ágyról, gyakorlott mozdulatokkal megigazította rajta a ruhákat, elsimította a gyűrődéseket és úgy találta, hogy most már igazán mutatkozhat emberek között is.
Persze arra egyikük sem számított, hogy mikor kilépnek a szobából, Barabás és Kolnay halkan marakodni fog valamin a kanapén, Bokának meg hűlt helye.
- Jani hova lett? – kérdezte Csabi hunyorogva.
- Hé, faszarcok, nem láttátok Bokát? – szólt ugyanabban a pillanatban Csónakos is.
A két fiú úgy lökte távolabb egymást, mintha valami nagyon undorítón kapták volna rajta őket.
- Kapott egy üzenetet, és elrohant – felelte Barabás. – Nem mondta, hova.
Csele és András jelentőségteljes pillantást váltottak, és már az utcán voltak, mikor Csónakos felkínált egy cigit Cselének. Ő maga már a harmadiknál járt, és konkrétan a másik arcába tolta a dobozt. A keze remegett.
- Nyugodtan baszd ki a szemem, tényleg – mordult rá, de azért kihúzott egy szálat.
Bandi meggyújtotta neki, kezével még úgy is óvta a lángot, hogy vihargyújtója volt. Cserébe Csele az arcába fújta a keserű füstöt.
És a fiú nem tudott mit kezdeni Csónakos felszültségével, ami szinte tapintható volt kettejük között. Figyelte, ahogy megfeszült az állkapcsa, hogy mennyire mélyen veszi a levegőt, míg máskor kapkod minden lélegzet után, arról nem is beszélve, hogy hullámokban áramlott belőle a tesztoszteron. Csaba biztos volt benne, ha hozzáérne, rázna a bőre.
Éppen ezért kényszerítette beszélgetésre. A villamoson hangosak voltak, harsányak és harsogók, mint ahogy később Ernőék utcájában is.
- Megvárlak itt – mondta puhán Csele, és a falnak támaszkodva már elő is kapta a telefonját. Andris még látta, hogy olyan béna galambos matricát küld valakinek.
- Én tuti, letiltalak, ha egyetlen retkes madarat is küldesz – figyelmeztette még, aztán belépett az árnyékos udvarra.
Egy pillanatra megfordult a fejében, hogy addig nyomja Nemecsekék csengőjét, míg a szőke ajtót nem nyit, de aztán eszébe jutottak a fiú szülei. Az anyukája, akitől Ernő annyi mindent örökölt.
- Szia, Bandi! Hát nem úgy volt, hogy közbejött valami, és lemondtad a filmezést? – kérdezte Nemecsekné, és igazán meglepett arcot vágott hozzá.
- Öööö... De, csak... a srácok végül megoldották, mire odaértem, szóval mégis oké a film – felelte, és igyekezett belesni az előszobába. – Ernő itthon van, vagy...?
- A szobájában. Ismered a járást.
Csónakos persze, hogy ismerte. Volt, hogy egész nyarakat csókolóztak át titokban a szűk helyiségben, vagy enyhén ittasan lopakodtak be az éjszaka közepén. Esetleg próbáltak minél halkabban szeretkezni, és az valami fantasztikusan izgató volt. Végül erélyesen bekopogott, és választ sem várva benyitott.
- Ha recskázol, el ne tedd! Én vagyok – mondta, miközben betette maga mögött az ajtót.
- Nem én vagyok nulla-huszonnégyben kanos – emlékeztette Ernő, de nem mosolygott. – Mit akarsz?
- Hogy sajnálom meg, hogy nem úgy gondoltam. Komolyan baszki, oké? – kérdezte, és egyik lábáról a másikra állt, ahogy Ernő kék tekintetét fürkészte. Idegesen nyalintotta meg a szája sarját. – Csak ugye most, hogy már az a fasz Geréb elhúzott, és maradt egy szoba...
- Nem lehet, Andris – suttogta a szőke fiú, miközben az ujjait tördelte. – Nekem nincs annyi pénzem, és támogatnom kell anyuékat is.
- Szerintem megértenék.
- Meg. De ez nem arról szól. Nekik köszönhetem az életem, ők neveltek fel abból a kevésből, amijük volt. Nem tehetem meg velük, hogy összecuccolok és lelépek veled. Bármennyire szeretnék – vallotta be, és Csónakos felé nyújtotta a kezeit, aki az ujjaiba kapaszkodott.
- Barabás azt mondta, csak kurvára kifogásokat keresel... Én meg már beszéltem Bokával is. Azt mondják, jobban örülnének neked, mint valami szifiliszes buzinak.
- Sajnálom.
- Figyu már, lerázom Cselét és zúzzunk el moziba. Mit szólsz? – kérdezte hirtelen Csónakos, és egyszerre nevettek bele a csókba. Ernő keze Andris combjaiba markolt. – Leszopnálak a hátsó sorban.
- Az utolsó kétezresemen cigit vettünk – emlékeztette Ernő, ahogy belesimult a pillanatba.
- Nos... Az van, hogy az a cukorpofa Dezső volt olyan balfasz, hogy a lakásban hagyta a könyveit. A Trónok Harca kötetei faszán megértek egy ezrest Ebayen, szóval...
- Most komolyan? – Ernő szőke szemöldöke egészen magasra szaladt, ajkain leplezetlen mosoly bujkált. - Kérhettél volna értük sokkal többet is, amúgy.
- És én még azt hittem, kettőnk közül te vagy az ártatlan.
- Te akarod lekoptatni a legjobb haverod, nem én!
- Menjünk inkább – ajánlotta, és összeakasztott kisujjal indultak valami felé, amit boldogságnak neveztek. 

4 megjegyzés:

  1. Istenemmm xDDD Imádom, hogy ez a fandom előhozza belőlünk az ékes magyar nyelv összes létező obszcén szófordulatát. Imádom. A legjobb dolog valaha. Szerintem ez egy egész kicsit kellett nekünk. Most komolyan. xD Nagyon jókat röhögtem, azt hiszem, a kenyérfejű volt a legjobb, az mi a fene? XDDDDDDDD Zokogok xDD Bolnayékat imádom, meg Csernőéket is imádom, meg igazából mindenkit imádok, és köszönöm a hesteget xD
    Nagyon jó volt, és HULL A SZILVA DUBSTEP NEEEE XDDDD Imádom Csónakos zenei ízlését, még akkor is, ha a harmadik számtól a telóján elkezdene elfolyni az agyam xDDD Jó szerintem befejezetem a fandkodást. Ilyet még! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. NEM beszélünk csúnyán irodalomban, neeemmm xDD Kikérem magunknak, ez egészen nagggyon kellett nekünk, btw még élvezzük is xD Pedig amúgy nem vagyok vicces. Vaagy nem tudok róla, vaaagy még nem mondtad el >.> hát az kenyérfejű, no xDD A hesteg az csak úgy van, mert indokolta saját magát. Amúgy meg az a mix az nagyonnn szar, de LÉTEZIK!! Csónakos zenéje is imád téged, meg amúgy én is~~
      Köszönöm, hogy írtál, hogy kitartottál meg úgy all~ <3

      Törlés
  2. másfél év fáziskéséssel végre megérkeztem ide, és most gyermeki boldogsággal vetem rá magam minden létező puf-os irományra ÉS TE JÓSÁGOS ATYAÚRISTEN!!!! szavakba sem tudom így szerda hajnalban foglalni, milyen érzések indultak meg most bennem (ezer éve nem olvastam magyarul, és el nem tudom mondani, milyen jól esett ízes nyelvünk kacifántos szófordulatait viszontlátni (angolul ilyet? phfudkshd) szóval uh. így twentygayteen legvégén csak annyit mondanék, isten áldjon és eushskdhsj imádom az írásaid

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, én meg nem vettem észre, hogy itt vagy. Bocsánat érte ;-;
      A Puf az a fandom, ami csak a miénk, szóval miért ne lőjjünk el benne minden magyaros szójátékot és káromkodást? Hát miért ne? Hát de! Twentygayteen, istenem x"DDD
      Én meg téged imádlak, amiért ilyen szépeket írsz nekem (csak dög vagyok és nem veszem észre .A.) Köszönöm szépen~

      Törlés