2021. december 4., szombat

Egy korty forralt bor~

 



Újra bebizonyítom, hogy élek. Fandomdebüt így évvégére, mert miért ne? 

Boku no Hero Academia || KiriBaku (Kirishima Eijirou/Bakugo Katsuki) || +12 || domestic fluff karácsonyi vásár || háttérben meghúzódó DenSou (Kaminari Denki/Shinsou Hitosi) szál cirka 500 szóban



Kirishima ujjai melegek az ujjai között, a forralt bora édes gőze csavarja az orrát és bárhogy igazítja a homokszín kasmírsálat, a hideg beférkőzik alá és aljasul a bőrébe mar.
- Sokat jelent ám, hogy eljöttél – fordul felé Kirishima. A vigyora a füléig ér, a szemei csillognak és még akkor is őt figyeli, mikor torokégetően hosszat kortyol a poharából.
Bakugo megvonja a vállát, fázósan zsebre vágja a szabad kezét, ahogy az egyik stand felé húzza a másikat. Az asztalon faragott díszek és horgolt állatok meg manók sorakoznak, Kirishima elragadtatottan sorra veszi őket, míg ő egy faragott hullócsillag ágát piszkálja.
- Ezt a két balféket miért kellett hoznunk? – kérdezi egészen merengőn, ahogy az állával Kaminari és Shinsou felé bök, akik leragadtak a festett mézeskalácsoknál. Hitoshi kezében hasonló pohár gőzölög, mint Kirishimáéban és ugyanazon a gyümölcsös elektromos cigin osztoznak.
- Mert a barátaink – magyarázza.
- A te barátaid – pontosít a fiú, és a figyelme egy horgolt szarvasra terelődik.
Csak egy tizedmásodpercre feszül meg, mikor Kirishima a vállára hajtja az állát, a fülén érzi a fűszeres, forró leheletét és belelazul a jelenlétébe. Mert ez most így jó.
- Ugyan már, kedveled őket.
- Talán. Add azt ide, és válassz – mondja egészen csöndesen. Kiveszi a poharat Kirishima kezéből, beleszagol a gőzölgő borba mielőtt kortyolna és elhúzza a száját. Nem az ő ízvilága, sem a fűszerezés, sem a bor.
Elhúzza a kezét, hogy Eijirou válogathasson, olyan, mint egy gyerek, akinek előrehozták a karácsonyt, a lelkesedése letörhetetlen és felülírja Bakugo tömeg iránti ellenszenvét. A telefonjáért nyúl a zsebében, küld egy képet az asztalról Midoryának és még csak azt sem várja meg, hogy egyáltalán megnézze. Még dolgoznak a barátságukon és bár Katsuki tudja, hogy soha nem teheti jóvá igazán, amit a fiúval tett, próbálkozik.
- Minden rendben? – kérdezi Kirishima, az arckifejezéséből ítélve már sokadjára. Kapkodó, esetlen mozdulatokat végez a kezével, az ujjai merevek a koncentrálástól és Bakugo torkában felgyülemlik a megmagyarázhatatlan indulat.
- Nem kell, hogy ezt csináld, csak nem figyeltem – csattan rá, és érzi, hogy a mobilja megrezzen a zsebében.
- Jól van – feleli halkan Kirishima.
Nincs jól.
Amióta részlegesen elvesztette a hallását mindenki azt hiszi, hogy több odafigyelésre van szüksége és lassabb kommunikációra. Miközben nyugalomra és leginkább arra, hogy ugyanúgy kezeljék, mint eddig.
Utálja, hogy muszáj rezgőre állítania a telefonját, mert, ha nem érzi a vibrálást, nem hallja a csengőhangot, utálja, hogy az emberek megérintik a vállát, a karját vagy az oldalát mielőtt beszélnének hozzá, utálja, hogy Kirishima úgy érzi, muszáj megtanulnia jelelni.
A papírpohár furcsa alakba torzul a markában, forró bor löttyen a bőrére és hosszan, hunyt szemekkel szívja be a levegőt, mikor Kirishima a derekára simít és az orrával cirógatja meg a nyakát.
- Hazamehetünk – ajánlja óvatosan, mire Bakugo elhessegeti és a kezébe nyomja a sanyarú sorsú poharat.
- Ha már kiráncigáltál, nem megyünk sehova – közli, ahogy felkap egy pufira horgolt zöld szarvast és rózsaszín baglyot. Az egyik manónak szivárványszínű a sapkája.
- Bakugo, valld be, hogy legbelül élvezed – ragyog rá a fiú azzal a mosolyával, amitől kihagy a szíve.
- Szedd össze a balfék duót, felülünk az óriáskerékre, aztán tényleg hazamegyünk.



4 megjegyzés:

  1. Szóvalelőszöris... Ilyen hamar kapok egy BNHA karácsonyi ficet? ;__; Nyáron volt a szülinapom, de elfogadom.
    Érzem a torkomban a forróságot, és közben eskü káromkodok, mert én azt vallom hogy inkább legyen jeges valami, mint tűz forró. Bakugo természetesen fázik, mert hiába olyan a quirkje, ez nem jelenit azt, hogy nem fázhat XD
    Denki és Shin a háttérben amúgy már alapból kilóra megvettek, onnantól kezdve én elvesztem. És megint csak nem ad egyenes választ rá, de mi TUDJUK, hogy amúgy Denki az egyik legjobb barátja, és hát ők egy csomag Shinnel :3
    És nem szereti a forralt bort, és valamiért van egy olyan sanda gyanúm, hogy alapból nem szereti magát az alkoholt sem.
    És... Csak Kiri miatt ment el, pedig utálja az egész felhajtást és az embereket is. És... és... és... Elküldi a képet Dekunak, és annyira igyekszik legalább kicsit kedvesebb lenni, hogy én ezt úgy ahogy van aranyba foglalnám :')
    És mikor először olvastam, azthiszem egy picikét kiborultam azon a részleges hallás elvesztésen... De ezt senki nem bizonyítja rám XD És imádom, hogy Kiri nem jó a jelelésben, vagy legalábbis kezdő, de próbálkozik és türelmes. Bakugonak legalább van telefonja, ami rezegjen (szipp, sajátom szipp)
    Aztán ott van, ahogy elképzelek egy nagyon lassú kört az óriáskeréken... 4en egy kabinban, legalább 20 percig XD Azt hiszem azok után nem hiszem, hogy mennek még valaha "dupla randira" XD Vagy igen? Kérek egy dupla randit... Vagy egy Modell AUt... Vagy egy Tetkós AUt.... Én boldog vagyok amúgy akkor is, ha csak így random karácsonyi ficekkel dobálózol.
    Tudom, lógok neked egy ficcel, és esküszöm, még azelőtt megkapod, hogy találkozunk.
    Szóval, lényeg a lényegben. Imádtam minden sorát, a sálat, azt a szegény poharat, azt, hogy Shin is borozik, és azt, hogy ott van egy szivárvány színű sapkás manó. Oké, talán az a kedvencem <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amire én ilyen későn válaszolok, jóóóóóval karácsony után :"D
      Pont azért melengeti magát, hogy minél jobban izzadjon a réteges ruhák alatt és minél gyorsabban reagálhasson tho :D
      SOHA nem fogja bevallani, hogy barátok, s o h a. Egyébként nekem nagy headcanonom, hogy Bakugo nem iszik, ezért nem is bírja a piát, szóval check.
      Ez az óriáskerekezés soha nem fog megtörténni, mind tudjuk, hogy miért. Ahogy azt is, hogy ez sokkal jobb így. Amúgy sem lenne az ő stílusuk a magasban romantikázás meg hát... NA!
      Ha sopilerezel a kommentekben, le foglak tiltani és soha többé nem mondok neked semmiről semmit, csak mondom >.>
      Pfff, nem csak eggyel lógsz és elbasztad.
      Köszi, hogy írtál azért <3 <3

      Törlés
  2. Úristen hogy ez milyen cuki volt, awwwwww, megzabálom őket! <3

    VálaszTörlés