2018. június 16., szombat

Falling apart~


SPOILER a hatodik évadra!!! A lehető legnagyobb spoiler, nem is értenéd anélkül, szóval gyere vissza, ha megnézted az évadot, szívesen látlak, ígérem.
Keith érzései songficben arról, milyen volt, amikor cuteboyból egyszer csak megszakajtotta a szívem.(Dreamworks, MIÉRT?!)
A csodálatos kép Lightning Strikes munkája~
A songfic Steve Angello - Dopamine (ft. Barns Courtney) dalára íródot~

Jó olvasást~



There's nothing but the dust and dirt to keep us up tonight
And my heart is singing, screaming, "I'm alive"
Oh, darling, if we end it all at least you're by my side
But we can never die

A világmindenség fájdalombuboréka kipukkad a szívében, mikor Shiro arcába üvölti, hogy a bátyja, és szereti és a válasz jeges tekintet, egymásnak feszülő pengék és nem akar harcolni vele, nem akarja bántani, nem akarja megölni.
Shiro a világa egyik fele, az, amelyik nem hagyta magára a legsötétebb órákban, amelyik megtanította az életre és amelyik a sérült lelke mankója volt.
Megtanította érezni, és most hagyja, hogy leszúrja a szeretet, hogy megcsonkítsa és sajgássá hasonuljon a szívében.

It's the beat in your chest
It's the smoke on your breath

A torkát elfojtott könnyek marják, az izmai és a gondolatai tiltakoznak mindaz ellen, amit tesz és a gyomra a kapszulákkal együtt zuhan a mélybe, mikor Shiro azt sziszegi, hogy értéktelen.
Valahol a gerincében tudja, hogy nincs igaza, hogy ez nem is Shiro, de ez most nem számít...
Shirót elveszíteni olyan érzés, mintha az önön lelkének egy nagyon lényegi része tűnne el örökre, és már a gondolat is elviselhetetlen, túlélhetetlen. Az egyetlen gondolata, hogy ha elpusztítja Shiróban a nem-emberi részét, talán ismét megtalálja a lelke másik felét a tekintetében.

But we can never die
But we can never die
But we can never

Pontosan tudja, hogy képtelen megtartani mindkettejüket, de nem engedheti el, nem engedheti el, nem....
Shiro sosem hagyta magára, sosem vesztette el a belé vetett hitét és hezitálás nélkül rábízta volna azt az életet, ami most ott függött az anyjától kapott penge hegyén, ott függött a szorításában és még akkor sem mondott le róla (soha, soha, soha!), amikor minden elveszett.

Please tell me it's not the end


A világa és a létezése önmagába zuhant és csillagporrá robbant, mikor Shiro nyugodt, ismerős, csendes hangon azt mondta, halott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése