2018. június 20., szerda

Kiss my mark and set me free~


Könnyed hatodik évad fix-it (legalábbis a fiaim lelkét egy naggyon picikét fix-iteljük, és az is számít), avagy welcome back, Yorak Keith szösz.
A kép alkotója: Binart (köszönet Sütinek, hogy ő ismeri)

Jó olvasást~






Lance végigsimítja ujjaival a csuklója vonalát, ajkát a kéken derengő erekre tapasztja, aztán a tenyerébe csókol. Keith az ujjaival cirógatja meg az arcát, a haját, a fülét és mosolyognak.
Egyik karjával felsimít a derekán, végigszámolja a csigolyáit, lefelé a bordáit és ő a vállába kapaszkodik, mezítlábas talpa a lepedőbe rúg, míg Lance átveti a combját a combján.
– Megcsókolhatnál – jegyzi meg Keith, és a barna tincsekkel játszik, míg Lance megcsókolja a hegeket a karján.
– M-hm, majd rátérünk arra is, előbb megnézem magamnak ezt a két évvel idősebb változatodat – mormolja, és beleharap a kulcscsontjába. – Találtál magadon két év alatt valami szuper puszilós pontot?
– Kroliával voltam – emlékezteti, és nagyot szusszant a másik ajkainak simítására a nyakszirtjében.
– Igeeeeen? És ő karmolta össze a vállad is? Csináljam ezentúl én is, az idősebb Keitht beindítja?
– Felöltözöm, és itt foglak hagyni – figyelmezteti, és felhúzza a térdeit, megtámasztja Lance fenekét és csípőjét, hogy kényelmesebben a medencéjére ülhessen.
Azt hiszi, a fiú végre megcsókolja, de Lance a fülcimpájába harap, közben elsuttogja, mennyire hiányzott neki, hogy mennyire szereti és Keith csak belesimul a szavakba, belesimul Lance hangjába, mert eddig fel sem fogta igazán, mennyit jelent a közelsége, hogy a szavai mögött van az igazi otthona.
Szeretné neki mondani, hogy szereti, és arra gondol, hogy annak képes volt mondani, aki egy Shiro arcú idegen volt.
– Legszívesebben megcsókolnám minden porcikádat – suttogja Lance, a szemei olyanok, mint az óceán az űrből, és Keith a tenyereibe zárja az arcát.
A fiú három évvel fiatalabb nála most már, ismeri az arca minden rezdülését, hüvelykujjával végigcirógatja a szemöldöke keskeny ívét, aztán a szeme alatti árkokat, a végtelenhosszú pillái pillangószárny-érintések a bőrén és a szája sarkába csókol.
Lance-nek csak alig-borostája van, kamaszszőr, ellenben vele, akinek két napos borosta sötétlik az ajka felett és az álla vonalán. Aztán a fiú végigcsókolja a hosszú, harsány rózsaszín heget az arcán, és hideg borzongás fut végig tőle a tarkóján. Mert úgy érinti ott, mintha nem bánná, vagy, mintha nagyon is bánná.
– Nem baj. Nem szép, de nem úgy kell nézned, mintha azért került volna ide, mert nem voltál jó testvére Shirónak és nem vetted észre. Nem vehetted. Én... én nem...
– Hé, nyugi, jó? – kérdezi, és szájon puszilja. Az ajkai szárazak és forrók, elég határozottan csókolja ahhoz, hogy felizgassa. – Nem baj, ha ennél nem megyünk most tovább?
– Ó, Mr. Még-Növésben-Vagyok, nekem amúgy is terveim vannak veled. Az üdv újra itthon szerelmeskedésünknek különlegesnek kell lennie, szóval most amúgy is inkább csak gyönyörködnék a vadi új régi fiúmban.
– A fiúdban?
– Ü-hüm – motyogja, és ő is megpuszilja, hogy aztán csókolózva feledkezhessenek bele a viszontlátásba.

4 megjegyzés:

  1. Öööööööööööööööeeeeeeeeöööööööööööhhhhhhhhhnnnnnnnnnnnnnnmuh. Értsed.
    Csak mert mi egyebet mondjak még? Annyira édesek, és erre nagyon szükségem volt <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Awww, hát én pontosan tudom, hogy ez nálad mennyi mindent kifejez, szal értem én, anyuskám, értem.
      Erre mindenkinek szüksége volt :3
      Nagyon köszönöm a kedves szavakat <3

      Törlés
  2. Hola!

    Szóval, imádom. Nagyon édes mindkettő, ahogy csipkelődnek, meg öhmegyébdolgokatcsinálnak. *-*
    És a lelkemnek igazán szüksége volt erre az apróságra, mert igazán fáj. Itt. Belül. *a mellkasára mutogat*
    Már most imádom a többit is, megyek és elolvasom őket ^^ (És jeeeeej, végre igényes-fluffys-magyar Voltron fic! Most éppen örömtáncot járok.)

    Üdv,
    Luc

    VálaszTörlés
  3. Hola~

    Mindannyiunknak fáj legbelül, de annyira elmondhatatlanul örülök annak, hogy sikerül legalább egy picit begyógyítani belőle. Ez volt a cél.
    Örülök, hogy ennyire tetszett, és naggggyon-nagggyon köszönöm, hogy írtál is hozzá~

    VálaszTörlés